Zor bir karar. Ray Dolabı aynalı mı yapalım? Yoksa renkli mi yapalım?

Aynalı tasarım ray dolap

Aynalı Ray Dolap tabi ki bir yansıma yaptığından albenisi çoktur. Bu yansıma cazibeyi arttırır. Aynalı Ray Dolap derinlik verdiğinden 3 boyutlu televizyon almışsınız gibi his verir. Tabi ki normal televizyonda da izlenim var, 3 boyutluda da ama 3 boyut farklılık getiriyor. Ray Dolapta da aynı şekilde. Aynalı Ray Dolap farklılık yaratır. Kendinizi her zaman görür, dar mekanlarda genişlik sağlar, ferahlık hissi vermeye yardımcı olursunuz. Ancak çeşit çok fazla değildir. Bronz, füme, standart. Sadeliği sevenler için güzel bir tercih.

Renk kombinasyonu ile tasarlanmış ray dolap.

Gelelim renkli Ray Dolaba. Bu alternatifte de bir çok kombinasyon yapmak mümkün. Bir karyola ile kombine renk sağlayabilirsiniz. Modaya uyup, moda bir Ray Dolap yapabilirsiniz. Parlak yapabilir, mat yapabilir, 3 renk tonunu karıştırabilirsiniz. Parlak renklerle bir camdan dolap havası yaratabilirsiniz. Renklerle karıştırarak klasik modern bir hava yaratabilirsiniz. 

Seçim sizin için 20 renk, ama sihirli bir fikrimiz var. İkisini de karıştırabilir, 2 fon ve ortaya Raylı veya kapaklar renkli, orta kısımlarına birer ayna koyabilirsiniz. Tabi ki sihirli değil bu fikir, ama orta yol her zaman iyidir.

Aynalı Ray Dolap mı? Renkli Ray Dolap mı?

Renkli, Aynalı Ray Dolap bizim önerimiz


2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

1552 defa okundu