İşte tam bizim işimizi ifade eden bir cümle.

Özel imalat yapan kurumsal bir firmadan kişiye özel bir mobilya tasarımı hizmeti alıyorsanız hem boyunuza hem de kullanım alışkanlıklarınıza uygun bir ray dolap sahibi olmaya çok yaklaşmış olduğunuz analamına gelir. Tabi tam olarak bitmiş sayılmaz renk ve malzeme seçimi gibi detayların ardından boyunuza göre bir ray dolap sahibi olabilirsiniz.

Boyu, boyuma uygun bir Ray Dolap mı arıyorsunuz ? Tek çözüm yerinize göre ve size göre özel üretim yapan bir kurumsal firma ile temasa geçmeniz gerek.

Boyunuz çok uzun eğilmek istemiyorsunuz, boyunuz biraz kısa yukarı erişemiyorsunuz veya eşinizle boy farkınız var, farklı ölçülerde bir ray dolap mı istiyorsunuz.

Çözüm çok kolay. Her iki kişiye ayrı ayrı bir mimar tarafından tasarlanmış bir Ray Dolap imalatı yapan firmaya siparişiniz sorunu çözer. Kişilerin uzanabileceği yükseklikte ve alçaklıkta tasarım, kullandıkca konforu arttırır. Uzun vadede dolaptan dolayı bedensel sorun olmasını ortadan kaldırır. Bir ergonomi kazandırır.

Yani dertler biter, merdivenle çıkılan bir dolap kalmaz. Yerine formunuza uygun bir Ray Dolap gelir.

Land ailesi olarak, profosyanel bir birikimle sürdürdüğümüz ev uzmanlığında, müşterilerimize çözüm odaklı fikirler sunuyoruz. Prestij ürünümüz olan ray dolap ile tüm yenilikleri takip etmenin yanı sıra, müşterilerimeze en uygun ölçü ve kapasitede ray dolaplar üretmeye devam ediyoruz

Eğer boyu boyuma uygun bir Ray Dolap istiyorsanız444 4 167çözümlerle sizi bekler.

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® LandRaylı Dolap
979 defa okundu