Çünkü genç bakış açısı ve hayal dünyası beni hep kendine hayran bırakmıştır. Onların o sınırsız ve kalabalık hayal dünyalarına dalabilmek sizi de ister istemez o yaşlara götürür. O hayal gücünü ile aynı seviyeye çıkmazsanız kişiyi anlayamaz, bir gencin içinde yaşayacağı mekanı, yaşam alanını tasarlayamazsınız. Nelerden hoşlandığını, hobilerini, zevklerini kısa sürede kavrayamaz, onun yerine kendinizi koyup “ nasıl bir odada yaşamak isterdim?” diye düşünmezseniz, bir genç odası hayallerini gerçekleştiremezsiniz.

Genç odası tasarlamak için tecrübenin önemi.

  O kadar çok genç odası tasarladım ki artık genç ile biraz iletişime geçmem, nasıl bir genç odası tasarlamama yetiyor. Tasarladığım bütün genç odaları o gence özel. Onu yansıtan ve isteklerini karşılayan genç odaları oldu. Bu gençler ile evlenme çağlarında da görüşme ve mobilya tasarlama imkanlarım da oldu. Yani çok zevkli ve eğlenceli. Birde çok hoşuma giden şeylerden biride çabuk karar vermeleri ve nasıl bir mobilya olacağı hakkında güzel hayal kurmaları. Bir oyunda oynar gibi hayallerinde o odanın bitmiş halinde gezinmeleri. Ayırım yapmıyorum, erkek genç odası veya kız genç odası ikisinide zevkle tasarlamayı seviyorum.

İşte tam da bu sebepten, gençlerle kaynaşmaktan ve hayal dünyalarını paylaşmaktan büyük bir zevk aldığımdan dolayı genç odası tasarlamayı ve sınırları zorlamayı çok seviyorum.

Sizleri de sınırlarınızı zorlamak için Bağdat caddesi mağazamıza bekliyorum.

Bikem SAYA

Mimar

2019 Genç Odası Tasarımları- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

Ücretsiz Tüm Türkiye 444 4 167 , Beylikdüzü Raydolap0212 853 83 57 , Bakırköy Raydolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raydolap 0216 330 48 68 , Levent Ray dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raydolap 0212 662 63 24

8609 defa okundu