Bizi sabah uğurlayan , akşam karşılayan , farkında olmadığımız sadık bir dost . Land evlerinizin unutulan köşesi , Portmantonuz ile tanıştırmak istiyor.

Ne kadarda ufak tefek olsa , size hizmeti ne kadarda kısa da olsa onsuz nasıl bir dağınıklık ve işlevsizlik olabileceğini tahmin ediyorsunuzdur.Önemini hatırlatmak istedik.Düşünün, koridorunuzda bir yıldız yaşıyor ve sizi her gün uğurluyor karşılıyor. Farkına varılamayacak kadar mütevazi renklerde. Aslında gözlerinizi kamaştıracak kadar gururlu bir görünümde. Ayakkabılarınız,paltonuz,pardesünüz, şemsiyeniz, şapkanız, çantanız, ayakkabı boyanız, fırçanız, dilerseniz daha çok çeşit. Bu kadar birleşmiş giysiler topluluğunu buluşturan bir dolaba portmanto dedik.

Bu kadar farklılık bir arada ve hemen hemen hepsi aynı amaca hizmet ediyor. Unutmayın düzenli bir portmanto sizi mutlu eder. Portmanto da düzen size hizmet eder, sıkıntı yaratmaz. Düzensiz bir girişiniz veya dar imkansız bir alanınız mı var? Harikalar hayal değil, Land Portmanto da her şey gerçek . .

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
1145 defa okundu