Mucizeler in tasarlandığı, gönüllerin fethedildiği, eğlencenin imal edildiği mekandır mutfak. Birlik beraberliğin dizayn edildiği yerdir. Yaptığı iş büyüktür, fakat buranın ikinci rolü mutfak dolabı oluşturmaktadır. Her şey bir mutfak dolabı çevresinde geçer. Yemek yapma sanatı da bu çevrede geçer. Ama tüm kapaklar mutfak dolabına açılır. Bir kapak açılır bir yardımcı aşçı çıkar mutfak dolabından, diğer kapak açılır market çıkar mutfak dolabından.

Lunapark gibidir aslında mutfak dolapları. Her bir kapağın arkasında sizin tasarım ve ilhamınıza hizmet eden bir mutfak dolabı vardır.

Peki mutfak dolabı sizi ne kadar etkiliyor, yaptığınız işinizi ne kadar etkiler.

Her şey burada başlar. İnşası tamamen mutfak dolabı ile harekete geçer mutfak sanatı!

Size ilham verir, nasıl bir ortamdasınız, gözünüz ne görürse, yemeğinize yansır. Kalitesi yemeğinizde hissedilir. Mutfak dolabına verdiğiniz önem, yemeğe verdiğiniz önemi yansıtır. Sizin için yemeğin ne kadar önemli olduğunu gösterir.

Her bir kadın, mutfak dolabını evin en önemli yeri olarak görür. Hem çalışma ortamı hem de yemeğin yenildiği sohbet yeri olarak görülür. Ev in kalbidir mutfak. Mutluluğa giden yol mutfaktan başlar.
Peki mutfak dolabı almak için ne yapmalısınız? Neler önemli?

Kesinlikle eğlenilen bir mutfak dolabı seçmelisiniz. Size neşe veren, sizi uçuracak bir mutfak dolabı satın almalısınız. Eğlenilen mutfak diyorum çünkü mutluluk sizin neşenizle pekişir. Sizi küstüren, zevk vermeyen mutfak dolaplarından kaçın, uzak durun. Keyif veren ve sizi üzmeyen, kızdırmayan mutfakta yaşayın.

Bence mutluluğun sırrı size değer veren mutfaklarla olur.

Can Onuk
Mimar
2019- Land ® ► Raylı Dolap ve Mobilya Tasarımları | Genç Odası Web Sitemiz: www.land.gen.tr

1069 defa okundu