İnsanların ihtiyaçları artık pratiklik ve hız üzerine kurulu. İhtiyacı ,hızlı ve pratik çözümle buluşturdunuz zaman ortaya cazibe çıkıyor. Ayrıca ihtiyaçların daha fazla karşılanması artık doğal bir istek halini aldı

İşte Ray Dolap!. Gövde ile kapağın bağımsız olması, dolabı tavana kadar yapmamızı veray dolap iç dizaynınıistediğimiz gibiorganize etmemizi sağlıyor. Kapağın da dolaptan ayrı çalışması ,bitişlerde şık bir görüntü sağlıyor.

Kişiler kendi kullanacaklarıray dolaplarıniçini ve dışını,kendi isteklerine göre dizayn edilmesini istiyor, istek ve ihtiyaçlarınınfarklı şekilde çözülmesini bekliyor. Land Ray Dolap, herkese özel iç dizayn yaparak fark yaratıyor, konforu artırıyor.

Ray Dolap ve yatak odaları ,evin öteki mobilyalarından farklı olarak, misafirlerin görmediği bir yerdeler. Fakat evin tüm yükünü kaldıran bu depolama sisteminin iç dizaynının öncelikli olarak mükemmelolması,fonksiyonel olması, trafiği iyi hesaplanmış olması ve son olarakta şık bir duruşa sahip olması gerekiyor.

Yani yatak odası ve Ray Dolap konuşulan değil, eğlenilen, dinlenilen ve konforuyla rahatlık sağlayan yerdir.

Bir Ray dolapta en önemlisi bence sessiz çalışmasıdır. Çekmece ve mekanizmalarının sessiz olması, konforu ve bağımlılığı arttırır. Kalite hiç bir zaman tüketicinin gözünden kaçmaz. Ancak ergonomi tamamen kullandıkça anlaşılan bir olgudur. Bu ergonomi içinde bir mimar desteği gerekmektedir. Sizin vücut ergonominizden başlar, ihtiyaçlarınızla birleşir ve sonunda konforlu bir ray dolap ortaya çıkar. Buda sizin trafik hızınızı arttırır.

Artık saniyelere tahammülümüzün kalmadığı ve anı yaşama isteğimiz, tüm ihtiyaçlarımızda hızı ön plana çekmiştir. Artık harekete geçtiğimiz anda bizi hızlandıracak detaylar, mutluluğumuzu arttırıyor.

Artık bir yarışın içinde ray dolap size hiç bir zaman sarı ışık yakmaz, her zaman yeşil ışıkta olursunuz. Fomula 1' de lastik değiştirme hızında olmasak da maksimum hızlılığa ulaşabilmek için profesyonel bir mimar kadrosuyla çalışıyoruz. İşte bu yüzden yarışı her zaman Land raylı dolap kazanıyor.

Bizi takip edin. Ev içi tüm ihtiyaçlarınızda güncel, en son trendleri,en son dizaynları, renkleri, kumaşları, derileri, Land çatısı altında sunuyoruz.Ayrıca Land Riviera Homes sitemizi de ziyaret ederek, son trendleri de buradan öğrenebilirsiniz.


Can Onuk
Mimar

ÜcretsizTüm Türkiye444 4 167, Beylikdüzü Raylı dolap 0212 853 83 57 , Bakırköy Raylı dolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raylı dolap 0216 330 48 68 , Levent Raylı dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raylı dolap 0212 662 63 24,

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ►Copyright ® Land Raylı Dolap
1448 defa okundu