Evet. Hazır genç odası ile sana özel tasarlanmış genç odası arasındaki uçurum vardır diyebiliz., Genç odasının sana özel olmayışı veya hazır genç odası takımları çokça karşılanan bir olayı da beraberinde getirmekte Yani alınan mobilyanın aynısını arkadaşında da görme riski.

Şu anda yüklü miktarda üretim yapan belli başlı genç odası firmaları, ürünün çok üretilmesi ve piyasada aynı ürünün, her yerde satılıyor olması sebebi ile bir sorun haline gelmiştir. Bu bir mutsuzluk kaynağı olmuştur.

Sana özel genç odası olabilir mi?

Evet.Çözüm: Her bir gence özel olarak tasarlanan genç odalarının bir eşi yoktur. Sadece sana özel tasarlanır, seni yansıtır, hayallerini yansıtır. Tasarım genç odası bu sayede odanın yüzde yüz her alanı kullanır. Rengi, boyu, kulpu, dizaynı, teması, çekmecesi, kitaplığı, raylı dolabı, menteşeli dolabı gencin istekleri doğrultusunda tasarlanan, kullanıcısıyla özdeşleşen bir oda olarak kullanılır. Mükemmel bir mimari hava yaratır.
 Aynı zamanda hobilere göre de dizayn edilebilir. Böylelikle hobileriniz için özel yerler düşünülür ve hobiler zevkle yapılır. Bu yaptığınız spor olabilir, bir müzük aleti olabilir. Odanızın sizin faaliyetlerinize uyumlu olması güzel bir fırsat. Böylece hobiniz ile bir temaya çevrilmiş oda olarak ta tasarlayabilirsiniz.
Hayranlık uyandıran genç odası LAND mağazalarında, teşhirlerimizde sizleri bekliyor. Şaşıracağınız güzel önerilerimiz var...

2019 Genç Odası TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

998 defa okundu