Senin tarzına ve yaşam hızında ancak senin gibi genç odası ayak uydurur. Dinamik ve seni destekleyen Genç Odası performansını arttırır.

Şu ana kadar önemsenmeyen ve "çocuk nasılsa farkında değildir" gözü ile bakılan Genç Odası anlayışı artık değişti. Bir genç her şeyin farkındadır. Bunu ilk önce anne ve babalar anladı. Çağ çok hızlı ilerliyor. Farkındalık tüm insanları zorluyor.

Şimdi Genç Odası sahibi olmak kolaylaştı ve her Genç, odasının özgün olmasını istiyor. Artık farkında. Kendisine nasıl bir etki edeceğini tahmin ediyor ve istiyor.

Aslında ailenin büyükleri de farkında. Bir Genç Odasının onu nasıl mutlu edeceğini tahmin etmek zor değil. Ders için geniş bir masa, A4 kağıtlarını koyacağı çekmece özel yerleri, kitaplığı, gence özel Ray Dolabı, geniş yumuşak yatağı, okuma ışıklı karyolası, t.v. ünitesi, oyunlarını rahat biçimde oynayacağı ortam tüm enerjisini iki katına çıkarır.

Hayalleri, ufku o odada da kapı kapandığında başlar. Her şey orda tasarlanır. Eğitim sonrası, örnek olarak rol modellik, yarınki arkadaş buluşma taktiği, yarışın tatlılığı.

Şimdi bir genç olarak, kendi özgün ortamında seni yansıtan bir odan olsun ister misin? O zaman tüm isteğini birebir özel tasarımla sana sunan ve İstanbul’da 5 mağazasıyla Land Genç Odasıseni bekler.
Uzman mimar kadrosu ile mükemmel bir Genç Odası tasarlamak için senin mağazamızı ziyaret etmen yeter. Hayır, uygun.

HEY GENÇ, odan senin gibi genç olmalı, yani Genç Odası olmalı. Çünkü sen farklısın.
933 defa okundu