Her sabah, her akşam, bir dolabı açtığınızda sorununuz hep aynı. Elbise renklerini seçememek, arkaları görememek, neyin yakıştığını veya ne ile kombine edeceğinizi seçememek. Bunun gözün görmemesi veya seçememesi ile alakası yok. Bunun tamamen ışık ile ilişkisi var.
Işık görme ve seçme performansınızı arttırır. Karar vermenizi kolaylaştırır.

Raydolap, Genç Odası, Karyola, Giyinme Odasında Işık Etkisi

Bir Ray dolap ta elbise bölümünde, bir Portmantoda ayakkabı bölümünde, bir Genç Odasında , çalışma masası üstünde ışığın olması her şeyi değiştirir. Bir çekmeceyi açtığınızda otomatik çekmece içi aydınlatma olmasını, kapağı açtığınızda Ray dolabınızın ışıl ışıl olmasını, bir Giyinme Odasına girdiğinizde otomatik ışıklar yanmasını, bir karyoladan kalktığınızda ortam loş aydınlanmasını kim istemez ?

Doğru yerlerde ve uygun malzemelerle kullanılan ışık sistemleriyle karyola, genç odası, giyinme odası ve raydolap gibi mobilyalarınızda size kullanım kolaylığı sağlayarak mobilyanızdan daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Modern teknolojiyle geliştirilmiş ürünlerin mobilyalarınıza uygun olan malzemelerle estetik ve mimari bir hava kazandırılarak uygulanması ve sizlerin kullanımına sunulması gerekmektedir.

Mobilya ve Işık Bütünlüğü.

Işık kadar mobilya ile bütünleşen bir efekt yoktur. İnsanın içini ısıtır, sıcaklaştırır. Size seçimlerinizde kolaylık sağlar. Sizi mutlu eder.
Her insanın aydınlık bir evde oturma isteği gibi, her insan Raydolap ta, Genç Odasında, Karyolasında, Giyinme Odasında da aydınlık ister.
Tüm mağazalarımızda ışıl ışıl Raydolap lar, Karyolalar, Genç Odaları.


2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
1105 defa okundu