Ev içinde bu dört kelime tam uyum gösterir. Bir kadın birey için çantanın değerini veya bir ayakkabının değerini bilmeyen yoktur. Bir kişiyi bu kadar mutlu eden bir aksesuar veya ihtiyaç yoktur herhalde. Bir çanta seçimi için günlerini vermek, zamanının büyük kısmını seçim için harcamak bir kadın için zevktir. Hele ayakkabı da.

Bir bayanın çok ayakkabısı var ise.

Bir gün bir müşterim büyük bir ayakkabı odası ve içinde ayakkabılarını dizeceği   Ray Dolap istedi. İlk önce biraz şaşırdım. Çünkü daha önce bu kadar büyük ayakkabı odası isteyen bir müşterim olmamaıştı.Başıma ilk gelen bir olaydı. 300 ün üzerinde bir ayakkabısı olduğunu söyleyince ve bu ayakkabıları da bir düzen içinde Ray Dolap’ta ve raflarda saklamak istediğini söyleyince şaşırmamak elde değil.

Ölçü için gittiğimde 300 ü aşkın ayakkabı ve 100 ün üzerinde de kutu içinde ayakkabı karşımda duruyordu. Yeni taşınmış ve görüntü iç açıcı değil di. Kendimi cankurtaran gibi hissettim. Bu tabi ki sıra dışı bir durum. Fakat bir bayanın ayakkabı ve çantaya bakış açısını anlatıyordu.
Şimdi Ray Dolap veya giyinme odası da, bir çanta veya ayakkabı kadar kadınların seçim alanına girdi. Bir Ray Dolaba düzenli bir şekilde çantalarını asmak, Raylı Raflara dizmek, ayakkabılarını Işıklı Raylı Çekmecelerinde görmek büyük mutluluk. Bu kadar seçilmişlik hissi yaşayan ayakkabıyada lüx bir taht gerekli.
Çanta ve ayakkabılarınızın yerini beraber tasarlayabiliriz.
Daha da fazlası, dolap iç dizaynını yaparken bunların düzeninin müşteri ile beraber yapılması da büyük mutluluk bir kadın için. En değeriler, günlük kullanılanlar, yazlık ayakkabılar, çizmeler vs. Tabiki ayakkabı ile kombine edilmiş çantalar bir bütün olarak görülüyor.

Şimdi bunun farkında olan Land  RayDolap, iç dizaynlarında çanta ve ayakkabılar için özel çözümler üretti. Tüm ayakkabı ve çanta kombinasyonlarını rahat bir şekilde görebileceğiniz giyinme odası aksesuarları tasarladı.
Işıklı ayakkabı raylı rafları, tüm çantalarının düzenle duracağı askı sistemi tam aradığınız gibi.
Artık çantamı nereye koyacağım, üst üste koymak istemiyorum derdi bitti.
Tüm sıkıntılar, Land Ray Dolap Mağazalarında mükemmel çözümlerle bitiyor.

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
1845 defa okundu