Düz ray dolap hakkında bir sürü yazımız oldu. Ancak en çok ihtiyaç duyulan köşe raydolap konusunu unuttuk sanmayın. Köşe ray dolapta bir o kadar önemli. Kafanızda köşe ray dolapla ilgili bir çok soru olabilir.

Köşe ray dolaplar genelde bir tarafı uzun bir tarafı kısa, yani kısaca “ L “ dolaplar diye tabir ettiğimiz dolaplardır. Her iki dönüşte raylı olabilir. Fakat genelde bir taraf uzun bir taraf kısa olduğundan, dönüşlerdeki kısa kısmı menteşeli yapılıyor. Çünkü çok kısa ölçülerde raylı dolap çok fazla efektif olmuyor. Kullanım zorluğu yaratıyor. Köşe ray dolap üretiminde, odayı daraltmamak adına, kısa kısma sadece katlı eşyaları koymak üzere daha dar yapıyoruz. Bu da odayı ferahlattığı gibi gereksiz yoğunluğu da önlüyor.

Köşe ray dolap kesintisiz bir kullanım kolaylığıyla beraber, kör alanlarında mükemmel çözümleri ile tam bir kullanım alanı sağlamaktadır. Köşe ray dolapta köşe modülü önemli bir yer tutmaktadır. Ulaşılamayan bir yerin olmaması ve kullanışlı olması, tüm dolapların tam hizmetini sağlamaktadır. Bir köşe ray dolapta, köşedeki elbisenin en arkasındakini bile rahatça alabilmeniz dolabın konforunu arttırıyor. Bu sayede hiç ölü alan kalmadan her santimetreyi kulanıyorsunuz.
  Aynı zamanda köşe dolaplar gizli bölmeler için ideal yerlerdir. Arkadaki elbiseyi almak için bırakılan hafif boşluk sürgülü ayna, gizli kasa, ütü masası merdiven gibi ev içi kullanacağımız eşyaları buralara entegre edebilirsiniz. Aynı zamanda sürgülü gravatlık, sürgülü kemerlik içinde kullanılabilir. Kısacası bir köşe dolabında en fonksiyonlu bir yer olarak kullanabilirsiniz.

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

2426 defa okundu