İnsanların ihtiyaçları artık pratiklik ve hız üzerine kurulu. İhtiyacı , hızlı ve pratik çözümle buluşturdunuz zaman ortaya cazibe çıkıyor. Ayrıca ihtiyaçların daha fazla karşılanması artık doğal bir istek halini aldı.

İşte Ray Dolap!. Gövde ile kapağın bağımsız olması, dolabı tavana kadar yapmamızı ve ray dolap iç dizaynını istediğimiz gibi organize etmemizi sağlıyor. Kapağında dolaptan ayrı çalışması , bitişlerde şık bir görüntü sağlıyor.

Ray dolap ve hız birbirini tamamlayan kavramlardır. Raylı kapakların özel tasarımı sayesinde hem kullanışlı hem de hızlı bir ray dolaba sahip olmuş olursunuz. Ray dolabınızı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak ray kapaklar ile güvenli ve hızlı ray dolaplar sizlerin kullanımına sunuluyor.


Kişiler kendi kullanacakları ray dolapların içini ve dışını, kendi isteklerine göre dizayn edilmesini istiyorlar.Her kişi istek ve ihtiyaçlarının farklı çözülmesini bekliyor.
Land Ray Dolap bu isteğe güzel cevap vermektedir.

Ray dolabın evdeki önceliği

Ray Dolap ve yatak odaları , evin öteki mobilyalarından farklı olarak, misafirlerin görmediği bir mekan olduğu için, öncelik sırası ray dolap iç dizaynı alır ardından şıklık yarışı başlar.

Yani yatak odası ve Ray Dolap evin en çok konuşulan yeri değildir, Ancak en huzurlu, eğlenilen ve  dinlenilen yeridir.

Bir Ray Dolapta en önemlisi bence sessiz çalışmasıdır. Çekmece ve mekanizmalarının sessiz olması, konforu ve bağımlılığı arttırır.

Ücretsiz Tüm Türkiye 444 4 167 , Beylikdüzü Raydolap 0212 853 83 57 , Bakırköy Raydolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raydolap 0216 330 48 68 , Levent Ray dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raydolap 0212 662 63 24,

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
1252 defa okundu