İhtiyaç duyduğunuz herşeyi yerli yerinde, yakınımızda bulmak, dünyanın en güzel şeyi! Spor salonumuz, alışveriş merkezi, çocuğun okulu, iş yerimiz hep evimizin yakınında olsa. hepimizin istediği bu aslında...

Bir Ray Dolap, Genç Odası, T.v. Ünitesi ya da mutfak yaptıracaksınız diyelim. Onu da evinizin yakınında bir yerde yaptırmak istersiniz. Bu zevki özellikle İstanbul da mahvetmek istemezsiniz. Trafik park derken eziyet olsun istemezsiniz. Marka ve güvenilir bir raylı dolap mağazasına hemen ulaşmak istersiniz.

Satın alacağınız özel imalat mobilya mağazası yakınınızdamı?

İşte bunun için İstanbul’un 5 ayrı bölgesinde evinize yaklaşmayı hedefledik. Bir zevki tam yaşayabilmeniz için. Bakırköy Raylı Dolap, Yeşilköy Raylı Dolap, Halkalı Raylı Dolap, Beylikdüzü Raylı Dolap, Bağdat Caddesi Raylı Dolap mağazalarımız sizlere gerçek bir keyif vermek için hazır. Tüm mağazalarımızın park durumu iletişim veya mağazalar bölümünde belirtilmiştir. Aynı zamanda harita üzerinde kroki olarak mağazalarımız belirlenmiş durumdadır. Buralara bakarak sıkıntı çekmeden mağazalarımıza ulaşabilirsiz. Çalışma saatleri de bu bölümlerde yazılıdır. İstanbul da hizmet verdiğimiz yerleride sitemizin en altındaki semtler bölümünde bulabilir, semtiniz ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Size yakın değilse hiç merak etmeyin, çok çalışıyoruz yakında ağımız genişleyecek, sizi de bu zevkten mahrum etmeyeceğiz. Hemen yakınınızda bir yerde, Ray Dolap yapan bir firmaya mı ihtiyacınız var ?

Siz İstanbul dışından mısınız? Hiç problem değil. Adana Samsun, Ankara, Bodrum, Almanya, Gürcistan, Irak kapsama alanımıza girdi bile. Ne kadar kolay olduğunu anlamak için 444 4 167 veya herhangi bir mağazamıza uğramanız yeterlidir.

Sizi mağazalarımızda şaşırtmaya davet ediyoruz .

Can ONUK

Mimar

Ücretsiz Tüm Türkiye 444 4 167 , Beylikdüzü Raydolap0212 853 83 57 , Bakırköy Raydolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raydolap 0216 330 48 68 , Levent Ray dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raydolap 0212 662 63 24

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
1031 defa okundu