Bir dünya yaratsam, arkadaşlarımla paylaşsam, o dünya sadece bana ait olsa!

Hangi genç istemez arkadaşları ile sohbet edeceği, anılarını paylaşacağı bir dünyasının olmasını. Evet, o dünya bir gencin kendisi ile bütünleşen Genç Odasıdır. Kendisiyle, arkadaşlarını davet ettiğinde onlarla hoş vakit geçirebileceği Genç Odasıdır.

Genç odanı kendin tasarla.

Senin odan, buna olanak vermiyor diye düşünme. Bence konsantre ol, düşün, kendince tasarla. Arkadaşımı nerede oturturum, nerede internete gireriz, nerede ortak derslerimizi çalışırız. Bak, şimdi düşünmeye başladıysan %50 mükemmel bir Genç Odası sahibi olacaksın. Devam, duvar rengi, ne tarz duvar kağıdı, mobilyada istediğin hava, çalışma masasının şekli, koltuğun üstünde ne yazacağı senin Genç Odanın teması.


Hayallerin ve düşüncelerini genç odanı tasarlarken senin en büyük yardımcılarından olacaktır. Düşündüklerini mimarınla beraber değerlendirip uygulanabilir bilir bir boyuta getirip genç odana sahip olabilirsin.

Genç odanı dilediğince tasarla kendini yansıt ve işte bu benim odam diyene kadar sürdür bu isteğini çünkü orası senin yaşam alanın ve tamamen sana özel olmalı.

Bir şeyler oluştu. Ama en önemli kısmı oluştu. Bu işe başlamak ve konsantre olman. Gerisi ? Devamı tarzında gerçeğe dönüştürecek bir Mimara. Korkma ailenin bütçesini aşmaz. Standart bir mobilyadan daha ekonomik çıkacak ortaya. Arkadaşlarınla paylaştığın tüm hayallerin ve hayallerinden gerçeğe dönüşen Genç Odanla.

Bir şeyi bence çözdün, sen harekete geçmezsen hayaller gerçek olmaz.

Ne kadar güzel bir ikili ARKADAŞLARIM VE GENÇ ODAM.

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
940 defa okundu