Giyinme odasının avantajları nelerdir?

Giyinme odaları kıyafetlerinizin ve aksesuarlarınızın mekansal bir bütünlük oluşturduğu bölümlerdir. Kullanım alışkanlıklarınıza uygun tasarlanmış olması hayatınızı kolaylaştıracak yeniliklerle donatılmış olması da giyinme odanızın evinizin yeni gözdesi olması yolundaki en önemli unsurlardandır.

Fonksiyonel biçimde tasarlanan giyinme odalarında aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Her şeyin yerli yerinde olduğu bir ortamda kendinizi çok daha iyi hissedersiniz.

Son yılların trendi giyinme odası mekanı ferahlatır.

Giyinme odası için fikirler: 

Sık kullandığınız kıyafetler için askılıklar hayat kurtarıcı olacaktır. Askıları kullanım amaçlarına göre tasnif edebiliriz. Örneğin; sabit askı, çekilebilir askı, pantalon askısı gibi.

Askılarla beraber rafları da giyinme odasında bolca kullanabiliriz. Kıyafetlerin yanı sıra ayakkabı, hurç veya çeşitli kutuların konduğu raflar işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Olmazsa olmaz çekmeceler de giyinme odanızdaki fazlalıkları toparlamaya yardımcı olacaktır. Derin çekmeceler büyük eşyalarınıza ev sahipliği yaparken küçük veya gizli çekmeceler de aksesuarlarınızı toparlayacaktır. Çekmecelerin içlerine düzenleyici koyarak da çekmecenizin fonksiyonelliğini artırabiliriz.
Düzensiz bir dolapta kıyafet aramak işkenceden farksızdır. Neyi nereye koyduğunu bilememekten veya dar dolaplara bir türlü sığamamaktan siz de şikayetçiyseniz eğer çözümü bizde bulabilirsiniz!

Dar mekanları ferahlatan giyinme odası, şık görüntüsüyle dikkat çekerken aynı zamanda hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olur. Giyinme odalarını tasarlarken işlevselliğini ön planda tutarız. Kalite ve estetiğe önem veren RAYLI DOLAP, aklınızdan geçenleri hayatınıza uygular.

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright Raylı Dolap
2554 defa okundu