Bir ray dolap alırken iç dizaynı hakkında bir fikrimiz her zaman vardır. Şu bölümde askı borusu istiyorum, şu bölümde kazak, tişört rafı istiyorum, şuraya çantalarımızı koyarız gibi. Çok güzel. Zaten bir fikir oluşması gerekir. Yalnız bu düşüncenin ray dolap iç dizayn yaparken düzenlenmesi profesyonel bir kişinin yapacağı bir iştir. Tabi ki sizde yerlerini belirleyip şeklini çizebilirsiniz. Fakat bir mimar bu düşüncelerin olabilirliğini hesaplar ve doğru bir ray dolap iç dizayn oturtur. Size göre olabilecek bir yer ölçüden dolayı olmama ihtimali vardır. Siz iki kat askı altına çekmece isteyebilirsiniz ama üst askıya ulaşamama ihtimali vardır veya kısa askı boyu yapıp gömleklerin girmemesi gibi sorunlar oluşabilir. Tüm bunların çözümü bir uzman ile beraber ray dolap iç dizaynı yapmaktır.

Ray dolap iç dizaynı nasıl tasarlanmış olmalı? 

Ray dolabınızın iç dizaynının tasarlama aşamasında dikkat edilmesi gereken en önemli husus ihtiyaçlarınızın iyi analiz edilmiş olması konusudur. İhtiyaçlarınızın tespitinden sonra uzman yardımıyla bunların uygulanabilirliği tartışılıp titiz ve özenli bir çalışma ile size en uygun çözümler üretilmelidir

Ray dolap iç dizaynı uzun yıllar kullanacağınız bir dolap trafiği için önemini uzun bir süre konforunuzu arttırır. Size rahat bir kullanım kolaylığı sağlar. Sizin abartmış olabileceğiniz bir kısım bir uzman ile orantılı hale gelir. İhtiyaçlar ölçünün el verdiği kadarı ile dağıtılır.

Yani ray dolap iç dizaynı konfor için önemlidir

Can ONUK
Mimar
2019RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
3057 defa okundu