Evet Ray Dolap’ında modelleri var. Ray dolap modelleri her ölçüye, her isteğe ve her bireye göre farklı tasarımlar demektir.

Tabi ki bir alıcı Ray Dolap satın alırken, ray dolap modelleri arasından birini seçmek ister. Bu alıcının karar vermesini kolaylaştırır. Daha çabuk sonuca ulaştırır. Her alıcı kendi ihtiyacını bilir fakat, nasıl bir model istediğini tam ifade edemez. Bir ray dolap modelinin sunulmasını ve bunun en iyisi olduğuna inanarak seçmek ister. Birkaç ray dolap modeli ile sınırlı sunumlarda, daha iyisi var mıdır şüphesi doğar. “Bu kadar az Ray dolap alternatifinin arasından doğrusunu bulabildim mi?” sorusu çıkar. Bundan dolayı birden fazla ray dolap modelini incelemek, doğru ve çabuk karar için önemlidir..

Ray dolap modellerinin aşırı çokluğu da karar vermeyi zorlaştırır. Burada bir mimarın önerisi ve alternatiflerin kategorize edilmesi önemlidir. Bir kişinin kullanacağı ray dolap modelleri ayrı, bir karı kocanın kullanacağı ray dolap modelleri ayrı, bir genç odasında kullanılacak ray dolap modelleri ayrı kategorize edilmelidir. Alıcıya ihtiyacı olan kategoride ray dolap modelleri göstermek en doğrusudur. Kafasını karıştırmamış oluruz. Ray dolap modellerinin sadeleştirip sunulması, bir de beğenilen birkaç model üstünde durulduğunda daha konforlu bir seçim gerçekleşir.

Ray dolap modellerinde bir başka önemli nokta da sizin beğendiğiniz bir ray dolap modelinin konulacak mekana göre efektif olmasıdır. Görüntü ve iç dizayn olarak beğendiğiniz bir raydolap modeli uygulamada size hayal kırıklığı yaşatabilir. Ray modelleri tamamen bir öneri gözü ile bakılması gerekir. Aynısının yerinize uygulanması her zaman mümkün olmayabilir. Bunun için seçtiğiniz bir raydolap modelinin sizin eve uyarlanmış modelini bir mimar yardımı ile yapmanızı öneririm. Ama şu bir gerçek ki ray dolap modellerinden çok kolay tarzınızı seçer ve isteklerinizi kolayca ifade edersiniz. Bu seçtiğiniz model mimar için bir rehber olur. İşle kolaylaşır.

Hasan SAYGIN

2019 Ray Dolap Tasarımları- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

Ücretsiz Tüm Türkiye 444 4 167 , Beylikdüzü Raydolap0212 853 83 57 , Bakırköy Raydolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raydolap 0216 330 48 68 ,Levent Ray dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raydolap 0212 662 63 24
8610 defa okundu