Diyeceksiniz RAY DOLAP ile futbol kulübü ne kadar ilişkili. Çok.. şimdi size anlatayım.

RAY DOLAPbaşından sonuna bir ekip işi, Başında alınan sipariş ile sonunda montaj arası bir futbol kulübü gibi çalışır. BirRAY DOLAPSatın alınız, Daha sonra siz uyurken de ekip sizin için çalışır.

Nasıl ki bir futbol takımında 1 oyunun eksik olması düzeni bozar, İyi çalışılmamış antrenman yapılmamış bir takım nasıl maçın yarısında yorulursa, bir teknik direktörün önemi, kondisyonerin önemi nasılsa, RAY DOLAPTA aynen bu şekildedir.

Tam bir takım oyunu:

Yani tam bir takım işi birlik ve beraberlikten tam bir güç çıkmakta. Siparişi alınmış bir dolap siparişin fabrikaya hazırlanması, kesilmesi, kurulması, kalite kontrolü, malzeme sağlanması, nakliyesi, montajı tam kondisyon ve tam bir takım ruhu gerektirir. Güç bu şekilde ortaya çıkmakta. Bir lokantada tavuk suyu çorba sipariş eden bir müşteri sonrası, bahçede tavuğu yakalamaya çalışmak o kişiyi aç bırakmaktır. Alt yapısı sağlam iyi seçilmiş konusunda uzman takım arkadaşları, modern üretim makinaları, kalite kontrol, eğitimli montaj elemanları ile bu maçı kazanmamak mümkün değildir.

Takım olarak sizlere daha iyi hizmet sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. İstikrar ve takım çalışması ray dolap takımımızın en önemli özelliklerindendir. Yenilikleri sizlere kazandırmak ve dünya standartlarında ray dolaplar üretmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Onun için takımımızın adı RAY DOLAP F.C.
Can ONUK

Mimar

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap

846 defa okundu