Land raylı dolapta, dolaplarınız evinizin ölçüsünde, sizlerin ihtiyaçlarınızı tamamen karşılayacak biçimde ve yerden tavana her bir santimetreyi kaybetmeden üretilmektedir . Günümüz de evler çok minimal yapıldığı için var olan tüm eşyalarımızı dolaba sığdırabilmek adına dolapları tavana kadar yapmak bir mecburiyet haline gelmiştir. Peki tavana kadar yapılan dolapların üst kısımları ulaşılmaz olduğundan dolayı sadece yüklük olarak kullanılmaz zorunda mıdır ?

Günümüz dolapların da içinde kullanılan aksesuarlarla üst kısımları yüklük olarak kullanma zorunluluğu ortadan kalkmıştır. Bazı müşteriler dolapları maksimum askılık alanlı kullanmak isteyebilirler.Bu yüzden tavana yakın olan kısımlarda askılık alanı olarak tasarlanır.Burada boyunuz ister kısa ister uzun olsun maalesef bu alanlara bir şeylerin üzerine çıkamadan ulaşmak eskiden imkansızdı..Ve bir o kadar tehlikeli !! İşte günümüzde dolap içi aksesuarlarından en efektif olanlarından bir tanesi de asansör askıdır. Sizin ulaşamadığınız yerlerdeki askıları kendinizi zorlamadan ve tehlikeye atmadan asansör askılar tek bir hareketle önünüze kadar getirir.

Asansör askının kullanım kolaylığı. 

Çokça sorulan sorulardan bir tanesi bu kadar kıyafeti askıyla öne çekmek zorlayıcı değil midir ? Hayır. Asansör askılar üzerine yük yani kıyafet bindikçe hafifleyen,aşağıya çekilmesi kolaylaşan mekanizmalardan oluşur. Aşağıya indirmesi kadar yukarıya çıkarması da kolaydır. Belli bir açıdan sonra kendini çekerek elbiselerinizi rahatça yerine oturtur.

Dolayısıyla kullanması çok rahat ve basit olan asansör askılarla kıyafetlerinize her an kolaylıkla ulaşabilir,gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Ray dolaplarda asansör askının önemi bu şekilde ifade edilebilir.




Can ONUK
Mimar

Ücretsiz Tüm Türkiye 444 4 167 , Beylikdüzü Raydolap0212 853 83 57 , Bakırköy Raydolap 0212 571 11 17 , Bağdat caddesi Raydolap 0216 330 48 68 , Levent Ray dolap 0212 264 46 45 , Yeşilköy Raydolap 0212 662 63 24

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright®Land Raylı Dolap

1056 defa okundu