LAND ev içi tüm ihtiyaçlarınızın mimari havada tasarımını, imalatını ve montajını yapmaktadır.
Bizim için önemli olan her yaptığımız işin fonksiyonelliğinin yanında evinizde mimari bir esinti yaratmasıdır. Kişiselleştirilmiş tasarım, kalite standardı yüksek, güçlü bir üne sahip hizmet sunar. En son teknolojik makinelerde üretimini yapar. Malzeme kalitesini tüm müşterilerine garanti eder.

Bir başka konuda hijyendir. Siz bir yemek yersiniz ama mutfağı bilmezsiniz. Ama en önemli unsurlardan birisi hijyendir. Land tüm ürünlerin de ve dolapta hijyen kurallarını önemser.Sonucunda bu ürün evinize girecek ve sizin ile beraber yaşayacaktır. Çok akla gelmeyen bir husus olsa da biz önemsiyoruz ve dikkat ediyoruz. Üretimde bir mutfak hijyeni gibi titiz davranıyoruz. Özellikle size sunduğumuz yataklarda hijyeni yüzde yüz garanti ediyoruz. Size önerdiğimiz yataklar da örnek olarak ürünler yere asla konmaz. Üretim sonucunda tam bir hijyenli malzeme evinize gelir. Paketli mal hijyeniktir anlamına gelmez.

Bir diğer konu kurulum hizmetidir. Kurulum hizmeti de bu işin finalidir. Son bacağıdır. Aslında hizmetin en önemli yeridir. Çünkü bu kadar emek bu ray dolap kurulumu veya evinize aldığınız her hangi bir ürünün kullanılır hale getirilip kullanılmaya başlaması içindir. Bir anlamda ürün teslimidir. Bu kısım müşteri için önemli bir göstergedir. Anlaştığı ürünün tam olarak teslimini içerir. Burada da montaj elemanlarının hijyeni, işe hakimiyeti ve firmayı temsil düzeyi müşteri gözünde işletmeyi yüceltir.

Size keyifli bir mobilya süreci sürmenizi diliyorum.

Can ONUK

Mimar

2019 RAY DOLAP TASARIMLARI- Land ® ► Copyright ® Land Raylı Dolap
846 defa okundu