Filmlerde ne güzel seyrediyoruz yaşlı uşakları. Bir kolunda kumaş peçete, ellerinde beyaz eldiven, smokin. Her zaman sizin gözünüze bakar, size hizmet eder. Bir zilde hemen yanınıza gelir. İsteklerinizi süratle yerinize getirir, aynı zamanda sırdaştır. Ama artık filmlerde kaldı. Neden filmlerde kaldı?

Neden mi? Teknoloji insana kolaylıklar sunuyor, ondan. Artık bir uşağın yaptığı işi, teknoloji çağı çözdü. Leke tutmayan kumaşlarla kaplı Koltuklar, otomatik Türk kahvesi makinesi, bulaşık makinesi, tek tuşla takipsiz pişiren fırınlar, tüm elbiselerinizi önünüze sunan Rap Dolap var. Işığı, prizi saklama bölümleri ile Karyolalar hayatı kolaylaştırıyor. Gelecekte daha da kolaylaştırılacak.

Ray dolap ve teknoloji uyumu?

Modern teknolojinin hayatımıza yenilikler ve kolaylıklar getirdiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Asıl mesele kullandığımız ürünlere bunları makul bütçelerle uygulayabilmekten geçiyor. Eğer ray dolap için ele alacak olursak asansör askı, LED ışık sistemleri teknoloji ve ray dolabın uyumunu anlatan ilk belirteçler arasında yerini alıyor. Ray dolabınızı teknolojik bir ray dolap haline getirmek için tasarım aşamasında birkaç kullanımınıza uygun yenilikler ile ray dolabınızı donatacak olursanız eğer dolabınızın teknoloji ile uyumunu yakalamış olmuş olursunuz.


Bir Ray Dolapta tüm ihtiyaçların düzenli ve ayrı bölümde durması, bir dokunuşta asansör askı ile elbiselerinizin önüne inmesi, iç çamaşır, çorap gibi eşyalarınızın ayrı bir yerde muhafaza edilmesi, etek ve pantolonlar için farklı kısımların olması, katlı malzemelerin raylı raflarda önünüze gelmesi, bir kapak açtığınızda tüm Ray Dolabın ışıl ışıl olması, ayakkabılarınızın raylı ayakkabı rafında durması mükemmel bir olay. Ama şu anda.

Çalışmaya devam çok iyi fikirlerimiz yolda…
908 defa okundu